Vår Historie

Hei! 

Tusen takk for at du har tatt turen innom PetHouse.no

Nettbutikken er eid og styrt av meg, Silje Henriksen og ble etablert i 2017. 
Drømmen om å skape nettbutikken begynte ganske raskt etter min første hund kom i hus i 2008, jeg syntes alltid det var kjempe spennende å finne nye, spennende ting til både meg og hund, og når jeg begynte å konkurere innen bruks og dra på utstillinger ble interessen etter gode kvalitets produkter bare enda sterke. 
Og slik begynte drømmen om å blande hobby og jobb!  Nå håper jeg å kunne gjøre dette til en fulltids jobb så vi krysser fingre og poter for at det kan bli en mulighet

Målet mitt er å kunne tilby deg ett bredt utvalg med kvalitetsvarer både innen utstyr, godbiter, for og leker 
Jeg er alltid på jakt etter nye spennende merker og vil gjøre så godt jeg kan for at du skal kunne få tak i det du er på utkikk etter til en god pris. 

Er det noe utstyr, godbiter eller andre produkter dere ønsker/savner i nettbutikken, ikke nøl med å ta kontakt! 

Dersom du ønsker å kontakte oss, kan du gjøre dette enten via facebook, instagram eller sende en E-post til post@pethouse.no

Tusen takk igjen for at du gjør det mulig for meg å kunne ha denne nettbutikken, alle ordrer blir pakket og sendt avgårde med stor iver slik at du kan motta din bestilling så fort som mulig.
Og jeg kan ikke få sagt det nok om hvor mye jeg setter så umåtelig pris på alle som støtter den lille nettbutikken min, dere er supre. 


Ha en helt fantastisk dag :D